webintro.se

En introduktion till webben

Bli synligare online med livesändningar

När du ska hålla en presentation eller ett webinar är det viktigt att all teknik fungerar som den ska. Det är bra att ha en tillförlitlig partner i dessa fall och du kan klicka här för att få mer information om vilka lösningar som finns.

Teknik som strular

Du har säkert sett fram emot en livesändning eller ett föredrag som blir sänt på nätet. Men hur ofta blir inte allt försenat för att någon glömt en kabel eller att mikrofonens drivrutiner behöver bli uppdaterade i sista sekund.

Som åhörare känner du en viss stress i det läget, men tänk då vilka känslor arrangören måste uppleva. För att undvika det kan du anlita en expert på just webbproduktioner och livesändningar. Då vet du att allt är testat och klart för sändning och att det kan starta på den utsatta tiden.

Rätt hjälp är viktigt, oavsett plattform

Vare sig du streamar direkt eller via aktörer som Zoom eller Teams kan maskin- och programvaran du använder dig av krångla. Genom att anlita ett produktionsbolag kan du koncentrera dig på innehållet och upplevelsen för de som deltar istället för att lägga tid på annat. Det är ju det du har att säga som åhörarna vill ha trots allt.